Főoldal Hírek, új repülőjáratok 3 új útvonalat jelentett be Budapestről a Ryanair

3 új útvonalat jelentett be Budapestről a Ryanair

1131
Megosztom:
Ryanair

A Ryanair 3 új útvonalat jelentett be két nap alatt. Október végétől Budapestről Valencia, Prága és Edinburgh is elérhető lesz az ír fapados légitársaság közvetlen járataival.

A spanyolországi Valenciába és a skóciai Edinburgh-be hetente kétszer közlekednek majd a járatok, Prágába heti öt járatot terveznek. A járatok egyelőre még nincsenek benne a menetrendben, így foglalni sem lehet, bár még nem is lenne érdemes. Amint megjelennek az időpontok, bővítjük cikkünket.

Érdekesség, hogy Edinburgh már most is elérhető Budapestről a Jet2 diszkont légitársaság járataival, amelyek szintén heti két alkalommal közlekednek a két város között.

A másik érdekesség, hogy nem sokkal az indulása után a Wizz Air is megpróbálkozott a Budapest-Prága útvonallal, de nagyon hamar megszüntették a járatot. Igaz, ez már több mint tíz éve történt, azóta sokat fejlődött a fapados piac, meglátjuk, most mekkora lesz a kereslet a járatokra.

A Ryanair összes budapesti és pozsonyi járatát ebben a listában gyűjtöttük össze: Ryanair járatok Budapestről és Pozsonyból