Főoldal Reptéri transzferek Manchester (Anglia)

Manchester (Anglia)

3810
Megosztom:
Manchester látnivalók

Bejutás a repülőtérről (távolság a központtól: 17 km)

Manchesterbe a Jet2 és a Ryanair repül közvetlen fapados járattal Budapestről, a Ryanair Pozsonyból, valamint az easyJet Bécsből.

Busz:
A 43-as Skyline buszok egész nap közlekednek a repülőtér és Manchester központja között, napközben 10 percenként, éjszaka 30 percenként. A menetidő 55-65 perc, az egész nap korlátlan számú utazásra használható buszjegy (Dayrider) ára 4,00 font, amely a Stagecoach és a Magic Bus hálózatán érvényes.

Az egész napos, bármely busztársaság járatára érvényes jegy (DaySaver) 5,60 fontba kerül, a hétköznap reggel 9:30 után, illetve hétvégén egész nap használható napijegy ára 5,20 font.

Útvonal: Manchester (repülőtér) – Wythenshawe (buszállomás) – Benchill – Northenden – West Didsbury – Fallowfield – Rusholme – University of Manchester – Manchester, Piccadilly Gardens

A National Express buszai több mint ötven városba közlekednek a repülőtérről. A jegyek megvásárolhatók az 1-es és 2-es terminálokban.

Vonat:
A repülőtéri vasútállomásról egész nap eljuthatunk a manchesteri Piccadilly vasútállomásra. A járatok napközben 5-10 percenként indulnak, a menetidő 15-20 perc. Az egy útra szóló jegyek ára 4,30 fonttól kezdődik.

Természetesen Manchester mellett számos további város is elérhető a reptéri állomásról.

Taxi:
Az út kb. 18-20 font Manchester központjába. A menetidő 30-40 perc.

Hasznos cikk: