Rólunk

A fapados légitársaságok megjelenésével egyre népszerűbbé válnak az európai városlátogató túrák. Mi egy olyan oldal kialakítására törekszünk, amely átfogó háttér információkat nyújt az utazni vágyóknak a fapados légitársaságok menetrendjeitől kezdve a repülőtérről a városokba való bejutáson keresztül egészen a látnivalókig.

A mai napon, 2005. március 26-án elinduló oldallal az a célunk, hogy egy hiánypótló szolgáltatást nyújtsunk azok számára, akik a “fapados” utazási formát szeretnék választani úti céljaik eléréséhez. Magyarországon jelenleg nincs olyan forrás (elérhető adatbázis), amelynek segítségével az utazni vágyó az utazásához legszükségesebb információkhoz egy helyen, rendszerezett formában juthat hozzá. Általában a repülőjegy és a szállás lefoglalása a legkönnyebb feladat, de a különböző háttér információk – hogyan lehet a repülőtérről bejutni a városba?; mit érdemes megnézni?; mi, mikor van nyitva?; hol, mennyibe kerül egy belépő?; milyen időjárásra lehet számítani az utazás időtartama alatt?; – összegyűjtése már sokkal több időt és utánajárást igényel, ráadásul az adatok nem mindig elérhetők magyar nyelven. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására törekszik a netkoffer.hu, természetesen a teljesség igénye nélkül, hiszen minden utazó más, mindenkinek más-más látnivaló érdekes egy-egy városban, de reméljük, hogy valamennyi olvasónk talál magának hasznosítható információt az utazásához.

A Cikkekben a terveink szerint, különböző tesztek, riportok, és egyéb háttér információk olvashatók majd a diszkont légitársaságokról, és az azokat körülvevő környezetről. A fapados légitársaságok rovatban a Magyarországon jelenlévő diszkont légitársaságokról találhatnak alapvető információkat az érdeklődők, míg a Városok rovatban a Magyarországról elérhető európai városokról olvashatnak bővebben. A repülőtérről a városba jutás lehetőségei minden városnál megtalálhatók, a legkedveltebb úti célokról pedig részletes leírások olvashatók, amelyekben igyekeztünk a fenti kérdésekre választ találni. A Menetrend menüpontban mindenki megkeresheti, hogy a kívánt városba melyik légitársaság, milyen időpontokban indít járatokat, így anélkül összehasonlítható például a Londonba közlekedő repülőgépek menetrendje, hogy egyenként fel kellene keresni az egyes légitársaságok oldalait. Az Időjárás menüpontban megtekinthető a kívánt város következő öt napra várható időjárása. A Letöltés folyamatosan bővülő kínálatából különböző menetrendek, metrótérképek és egyéb hasznos információk tölthetők le.

Mindenkinek kellemes és főként hasznos böngészést kíván a netkoffer.hu szerkesztősége!

Fapados légitársaságok

Városok

Tippek, trükkök utazáshoz!

Szeretnél hasznos, gyakorlatias tippeket kapni, amikkel olcsóbb és kényelmesebb lesz az utazás?

.