Főoldal Hírek, új repülőjáratok 2 új budapesti járat a Wizz Airtől

2 új budapesti járat a Wizz Airtől

1919
Megosztom:
Wizz Air repülőgép indulás előtt

A Wizz Air bejelentette, hogy 2018 tavaszán két új járatot indít Budapestről.

2018. március 15-től heti öt alkalommal (hétfő, szerda, csütörtök, péntek, vasárnap) fog repülni a fapados légitársaság a svájci Bázelbe, ami a svájci, német, francia határon fekszik, így a közeli Mulhouse és Freiburg is könnyedén elérhető a repülőtérről. Érdekesség, hogy Bázelben a tömegközlekedés ingyenesen vehető igénybe, ha van szállás foglalásunk a városba.

A másik új járat a norvégiai Stavangerbe indul. A 2018. május 3-án induló új járat hetente kétszer (csütörtök és vasárnap) fog közlekedni Budapest és Stavanger között.

Bázelbe jelenleg is van fapados járat, amelyet az easyJet repül, így a verseny következtében remélhetően csökkenni fognak az árak a svájci városba.

A Wizz Air azt is bejelentette, hogy jövő tavasszal két új Airbus A321-es repülőgép is érkezik a budapesti bázisra. Az új repülőgépekkel bővíteni fogják a járatok számát a meglévő útvonalakon. Napi két járat fog repülni Milánóba, de bővül a járatok száma többek között Barcelonába, Madridba, Rómába, Moszkvába és más városokba is.