Főoldal Hasznos tanácsok 100E busz menetrend

100E busz menetrend

127718
100e buszjárat menetrendje
forrás: bkk.hu

A reptéri 100E busz menetrendje mindennap egyforma, így jól kiszámítható az utasok számára. 2017. július 8-án indult az első járat. 2019. július 14-től sűrítették a járatokat a megnövekedett igényekre tekintettel. Jelenleg napközben 10 percenként indulnak a járatok. A járat közvetlenül köti össze Budapest belvárosát a Liszt Ferenc repülőtér 2-es termináljával.

100E busz menetrend a Deák térről

  • Az első reptéri busz reggel 3:40-kor indul, utána 20 percenként. Az utolsó járat 0:40-kor indul a belvárosból a repülőtérre.
  • Az Astoria megállónál csak felszállás lehetséges és csak a reggeli 3:40, 4:00, 4:20 és 4:40-es reptér busz áll meg ebben a megállóban.
  • A járatok reggel és este 15-20 percenként követik egymást, de délelőtt 8:30 és este 19 óra között 10 percenként indulnak.
  • A Kálvin téri megállónál is csak felszállás lehetséges, de itt az összes járat megáll a nap folyamán.

100E busz menetrend a Liszt Ferenc repülőtérről

  • Az első járat reggel 5:00-kor indul a repülőtér 2-es terminálja elől, utána pedig 20 percenként követik egymást a repülőtéri buszok. Az utolsó járat éjjel 1:20-kor indul a belvárosba.
  • A járatok reggel és este 15-20 percenként követik egymást, de délelőtt 9:20 és este 18:40 között 10 percenként indulnak.
  • Minden járat megáll a Kálvin téren és az Astoriánál is, ahol metróra lehet átszállni.

100E busz menetidő

A Deák tér és a repülőtér között hivatalosan 30-50 perc a menetidő, amit erősen befolyásolhat a forgalom, így főként a repülőtérre utazóknak nem érdemes kicentizni az indulást. Érdemes tehát inkább korábban elindulni, nehogy fölösleges idegeskedéssel kezdődjön a pihenésre szánt idő egy forgalmi dugó miatt.

Jegyvásárlás

A 100E buszra 900 Ft-ba kerül a jegy egy útra. A jegyeket meg lehet venni a buszsofőrtől, BKK automatákból (bankkártyával is lehet fizetni), illetve a BKK értékesítési pontjain. Mivel más buszjáratoktól eltérően nem drágább a buszsofőrtől vásárolt jegy az egyéb értékesítési helyeken vásároltaknál, így a legkényelmesebb, ha felszálláskor vesszük meg a jegyet.

Arra érdemes figyelni, hogy számoljuk ki előre a buszjegy árát, mivel így gyorsabb a felszállás menete és nem biztos, hogy tud visszaadni a sofőr.

A 65 éven felüliek, illetve a 6 évesnél fiatalabb gyerekek ingyen utazhatnak. A járatokra nem érvényesek a bérletek és más kedvezmények.

Útvonal, megállók

Deák Ferenc tér – Astoria – Kálvin tér – Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminál

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Repülőjegyet keres? Partnerünk a fapados (Wizz Air, Ryanair, easyJet stb.) és a hagyományos légitársaságok árai között keres, majd összehasonlítja és táblázatban mutatja meg az elérhető repülőjegyeket. Így könnyen összehasonlíthatók az árak, ráadásul rengeteg időt spórol a keresésben. Próbálja ki!