Főoldal Hasznos tanácsok 200E busz menetrend

200E busz menetrend

104800
200E busz
forrás: wikipedia.org

Fontos! 2019. április 6-tól a 200E busz menetrendje a metró felújításának idejére az alábbiak szerint változik:

A Liszt Ferenc repülőtérről induló buszok végállomása Kőbánya-Kispest helyett a Nagyvárad tér lesz, ahol az utasok átszállhatnak a metróra. (Április 27-től minden hétvégén a Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótló buszok szállítják az utasokat, és csak a Lehel téren lehet metróra szállni.)

A reptéri 200E busz menetrendje szinte mindennap egyforma. A járatok napközben 6-8 percenként közlekednek Nagyvárad tér, Kőbánya-Kispest (vasútállomás) és a Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminálja között, érintve többek között az 1-es terminál melletti vasútállomást. Részletek, menetidő, jegyárak, útvonal, megállók, térkép:

200E busz menetrend a Nagyvárad térről

  • A járatok reggel 5 órától egész nap 6-10 percenként követik egymást, csak a késő esti órákban (22:30 után) ritkulnak a járatok, ekkor 20-30 percenként követik egymást.
  • Hétvégén 7-10 percenként indulnak a buszok, a kora reggeli (7:00 előtt) és a késő esti órákban (22:30 után) viszont 20-30 percenként indulnak.
  • Éjszaka is vannak járatok, amelyek indulási idejei: 0:38, 1:38, 2:23, 2:53, 3:23, 3:53, 4:28, 4:51.

200E busz menetrend a Liszt Ferenc repülőtérről

  • Az első járat reggel 4:06-kor indul a repülőtér 2-es terminálja elől, az utolsó járat pedig 0:20-kor.
  • A repülőtéri buszok egész nap 6-10 percenként követik egymást, csak az első és az utolsó néhány járat indul 15-30 perc különbséggel.
  • Hétvégén 7-10 percenként indulnak a buszok, a kora reggeli (7:30 előtt) és a késő esti órákban (23:00 után) viszont 15-30 percenként követik egymást.
  • Éjszaka is vannak járatok, amelyek indulási idejei: 0:50, 1:20, 2:20, 3:20.

200E busz menetidő

A Nagyvárad tér és a repülőtér között 35-40 perc a menetidő.

Jegyvásárlás

A 200E buszra 350 Ft-ba kerül a jegy egy útra. A jegyeket meg lehet venni a buszsofőrtől, BKK automatákból (bankkártyával is lehet fizetni), illetve a BKK értékesítési pontjain. A buszsofőrtől vásárolt jegy azonban 100 Ft-tal drágább, így érdemes inkább elővételben megvenni a buszjegyet valamelyik értékesítési ponton.

Arra érdemes figyelni, hogy számoljuk ki előre a buszjegy árát, mivel így gyorsabb a felszállás menete és nem biztos, hogy tud visszaadni a sofőr.

A járatokra érvényesek a BKK bérletek.

Ha a belvárosból vagy valamelyik budapesti pályaudvarról indulunk, akkor érdemes lehet a sima vonaljegy helyett valamilyen más típusú jegyet vásárolni, így összességében olcsóbban kijuthatunk a repülőtérre.

Útvonal, megállók

Nagyvárad tér – Népliget – Határ út – Kőbánya-Kispest – Felsőcsatári út – Pestszentlőrinc vasútállomás (átjáró) – Csévéző utca – Szemeretelep vasútállomás – Ferihegy vasútállomás (1-es terminál) – Repülőtér, D porta – Repülőtéri Rendőr Igazgatóság – Vecsés-Nyugat – Repülőtér, P+R – Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminál

Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminál – Repülőmúzeum – Vecsés-Nyugat – Repülőtéri Rendőr Igazgatóság – Repülőtér, D porta – Ferihegy vasútállomás (1-es terminál) – Szemeretelep vasútállomás – Billentyű utca – Csévéző utca – Pestszentlőrinc vasútállomás (átjáró) – Felsőcsatári út – Kőbánya-Kispest, P+R – Határ út – Népliget – Nagyvárad tér

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Repülőjegyet keres? Partnerünk a fapados (Wizz Air, Ryanair, easyJet stb.) és a hagyományos légitársaságok árai között keres, majd összehasonlítja és táblázatban mutatja meg az elérhető repülőjegyeket. Így könnyen összehasonlíthatók az árak, ráadásul rengeteg időt spórol a keresésben. Próbálja ki!