Főoldal Reptéri transzferek Frankfurt repülőtér, reptéri transzfer

Frankfurt repülőtér, reptéri transzfer

1345
Frankfurt reptér

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a belvárostól: 12 km)

Frankfurt a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről.

Frankfurt repülőtéri transzfer

Metró – S-Bahn:
Az S8 és az S9 számú járattal a leggyorsabb és a legkönnyebb bejutni a városba. A járatok egész nap közlekednek, kb. 15 percenként indulnak. A menetidő 10-12 perc Frankfurt főpályaudvaráig, ahol át lehet szállni további tömegközlekedési eszközökre. A jegy ára felnőtteknek 4,95 EUR/út, gyerekeknek 6 és 14 éves kor között 2,90 EUR/út. Az állomás az 1-es terminál alatt található.

Vonat:
A frankfurti repülőtéren két vasútállomás is található. Az 1-es terminál első szintjén található állomáson (Frankfurt Flughafen Fernbahnhof) a távolsági vonatok állnak meg, amelyekkel közvetlenül elérhető pl. Würzburg, Koblenz, Mannheim. Az 1-es terminál alatt található a regionális vonatok, az S-Bahn állomása (Frankfurt Flughafen Regionalbahnhof).

Taxi:
A terminálok elől indulnak a taxik, amelyekkel az út 20-25 perc a városközpontba, a viteldíj kb. 35 euró az úti céltól függően. Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron utazni, akkor érdemes a frankfurti reptérről/re induló taxit a TaxiTender weboldalán előre megrendelni, ahol csak minősített sofőrök szerepelnek. A sofőr a repülőtéren belül fogja várni az utast, az ár minden költséget tartalmaz, és 24 órával az utazás előttig ingyenesen lemondható.

Frankfurt repülőtér terminál térképe

Az óriási repülőtér térképe látható az alábbi képen. Az A-C zónák az 1-es terminálban vannak (narancssárga), a D és E zónák pedig a 2-es terminálban (kék). A két terminál között buszok, illetve egy magasvasút közlekedik.

Frankfurt repülőtér terminál térkép

Hasznos cikk:

  • Budapest Frankfurt repülőjegy, menetrend: Wizz Air
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Repülőjegyet keres? Partnerünk a fapados (Wizz Air, Ryanair, easyJet stb.) és a hagyományos légitársaságok árai között keres, majd összehasonlítja és táblázatban mutatja meg az elérhető repülőjegyeket. Így könnyen összehasonlíthatók az árak, ráadásul rengeteg időt spórol a keresésben. Próbálja ki!