Főoldal Reptéri transzferek Ibiza repülőtér, reptéri transzfer

Ibiza repülőtér, reptéri transzfer

2950
Ibiza

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a várostól: 8 km)

Ibiza a nyári menetrendben a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről, és a Laudamotion járatával Bécsből.

Ibiza repülőtéri transzfer

Busz:
L10-es busz:
Repülőtér – Óváros – Kikötő
A repülőtérről a buszok a nyári szezonban reggel 6:20 és éjjel 0:20 között 15-20 percenként indulnak a sziget fővárosa felé, amelyet szintén Ibizának (katalánul Eivissa) neveznek. A buszok érintik az üdülőövezetet, majd az óvárosba és a kikötőbe érkeznek. A menetidő kb. 25 perc az óvárosig, bár nyáron lehetnek forgalmi dugók. A buszjegy ára 3,50 EUR/út felnőtteknek. A buszjegy megvásárolható a sofőrtől.

L24-es busz:
Repülőtér – Cala Nova – Es Canar – Santa Eularia
A sziget távolabbi üdülőhelyeire – Cala Nova, Es Canar, Santa Eularia – közlekedő buszok óránként indulnak a reptérről reggel 8:00 és éjfél között. Ez a járat csak május elejétől október végéig közlekedik. A buszjegy ára 4,00 EUR/út.

L9-es busz:
Repülőtér – San José – San Antonio
A sziget másik oldalára – San José,  és a népszerű San Antonio – közlekedő buszok 30 percenként indulnak a reptérről reggel 7:00 és éjjel 1:30 között. Ez a járat csak június elejétől szeptember végéig közlekedik. A buszjegy ára 4,00 EUR/út.

Taxi:
A terminálok elől indulnak a taxik, amelyekkel az út 15-20 perc a város központjába, a viteldíj kb. 25 euró az úti célunktól függően.

Autóbérlés:
A repülőtéren az összes nagyobb autókölcsönző jelen van. A legnagyobb nemzetközi autókölcsönző összehasonlító oldal az elérhető ajánlatokat az autókölcsönzők árai és az autók mérete szerint sorba rendezi, így könnyen áttekinthető formában lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot. Keresek egy jó ajánlatot!

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com