Főoldal Reptéri transzferek Koppenhága repülőtér, reptéri transzfer

Koppenhága repülőtér, reptéri transzfer

11520
Koppenhága látnivalók

Bejutás a reptérről a városba (távolság a központtól: 8 km)

Koppenhágába a Norwegian és a Ryanair repül közvetlen fapados járattal Budapestről.

Koppenhága repülőtéri transzfer

Metró (M2):
A járatok a 3-as termináltól 4-6 percenként indulnak reggel 5:00 és 24:00 között. Éjszaka is közlekednek a szerelvények, amelyek ekkor 15-20 percenként követik egymást. A belvárosig a menetidő 14-15 perc. A jegy ára 36 DKK/út. A jegy 60 percig érvényes, megvásárolható a 3-as terminálban található DSB jegypénztárban vagy a jegykiadó automatákból.

A városi és a reptéri korlátlan utazásra (metró, vonat, busz az 1-4 zónákban) érvényes City Pass 24 órára 80 DKK, 48 órára 150 DKK, 72 órára 200 DKK. 12 éven aluli gyerekeknek ingyenes szülői kíséret mellett.

Útvonal: Copenhagen Airport (International) – Kastrup – Femoren – Amager Strand – Oresund – Lergravsparken – Amagerbro – Christianshavn – Kongens Nytorv – Norreport (városközpont)

Vonat:
A járatok a reptérről a koppenhágai vasútállomásra 5-10 percenként (éjszaka 60 percenként) indulnak. Jegyek kaphatók a 3-as terminálban a vasútállomás felett, ára 36 DKK/út. A menetidő 15 perc. Az utasokat a terminálok között 10 percenként ingyenes buszjárat szállítja. A vasútállomásról számos dán és svéd (pl. Malmö, Göteborg) város is elérhető.

Taxi:
Az út 280-300 DKK a város központjába. A menetidő 15-20 perc.

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával! Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com