Főoldal Reptéri transzferek Korfu repülőtér, reptéri transzfer

Korfu repülőtér, reptéri transzfer

1373
Korfu szigetén

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a várostól: 4 km)

Korfu a nyári menetrendben a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről, a Ryanair járatával Budapestről és Pozsonyból, illetve a Laudamotion járatával Bécsből.

Korfu repülőtéri transzfer

Busz:
15-ös busz:
Repülőtér – Buszállomás – Kikötő
A szigeten kétféle színű busz közlekedik. A kék buszok a helyi buszok, a zöld színűek a távolsági buszok. Korfu városába a kék színű, 15-ös számú buszokkal lehet bejutni. A járatok nyáron kb. 60 percenként indulnak, hétvégén és ünnepnapokon, illetve szezonon kívül ritkábban. A buszok a városközpontban található buszállomásra mennek, majd tovább a kikötőbe. A menetidő kb. 15 perc a buszállomásig, és 30 perc a kikötőig. A buszjegy ára 1,20 EUR/út felnőtteknek, gyerekeknek 50% kedvezménnyel kapható. A buszjegy megvásárolható a repülőtéri automatákból vagy 0,50 euró felár ellenében a buszsofőrtől.

A városi buszállomásról továbbutazhatunk a sziget számos városába.

Taxi:
A terminálok elől indulnak a taxik, amelyekkel az út mindössze 8-10 perc a város központjába, a viteldíj 18-22 euró az úti célunktól függően. Érdemes az indulás előtt megállapodni az árban. Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron utazni, akkor érdemes a korfui reptérről/re induló taxit a TaxiTender weboldalán előre megrendelni, ahol csak minősített sofőrök szerepelnek. A sofőr a repülőtéren belül fogja várni az utast, az ár minden költséget tartalmaz, és 24 órával az utazás előttig ingyenesen lemondható.

Autóbérlés:
A repülőtéren az összes nagyobb autókölcsönző jelen van. A legnagyobb nemzetközi autókölcsönző összehasonlító oldal az elérhető ajánlatokat az autókölcsönzők árai és az autók mérete szerint sorba rendezi, így könnyen áttekinthető formában lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot. Keresek egy jó ajánlatot!

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Repülőjegyet keres? Partnerünk a fapados (Wizz Air, Ryanair, easyJet stb.) és a hagyományos légitársaságok árai között keres, majd összehasonlítja és táblázatban mutatja meg az elérhető repülőjegyeket. Így könnyen összehasonlíthatók az árak, ráadásul rengeteg időt spórol a keresésben. Próbálja ki!