Főoldal Hasznos tanácsok Laudamotion poggyász, kézipoggyász szabályok

Laudamotion poggyász, kézipoggyász szabályok

10537
Lauda repülőgép

A Laudamotion poggyász szabályzata szerint minden utas 1 darab kézipoggyászt vihet fel a fedélzetre ingyenesen, a feladott poggyászok száma pedig maximum 2 darab lehet. Jöjjenek a részletek, méretek, díjak, tippek!

A Laudamotion légitársaságot átvette a Ryanair, így annak kézipoggyász szabályzata érvényes a továbbiakban.

Laudamotion kézipoggyász szabályok

  • Minden utas egy darab, maximum 40x20x25 cm nagyságú kézipoggyászt vihet a fedélzetre ingyenesen, illetve a repülőtér területén belül vásárolt vámmentes termékeket.
  • Akik 2 kézipoggyászos Elsőbbségi beszállást vagy Regular szolgáltatást választottak a repülőjegyük mellé, azok 2 db ingyenes kézipoggyászt vihetnek magukkal a fedélzetre. A max. 40x20x25 cm-es csomag mellett egy max. 55x40x20 cm (max. 10 kg) nagyságú bőröndöt is vihetnek. Az “Elsőbbségi beszállás és 2 kézipoggyász” szolgáltatás díja 6-14 EUR/út.
  • Ha valaki nagyobb méretű kézipoggyásszal próbál meg a repülőgépre jutni, mint a megengedett, és ez kiderül a beszállítás előtti utolsó ellenőrzésnél, akkor 25 EUR büntetést kell fizetnie. Plusz a bőröndjét a csomagtérbe helyezik, azaz nem viheti a fedélzetre, úgyhogy érdemes körültekintően lemérni a csomagunkat utazás előtt.

TIPP: Utazzunk a mérethatárnál kisebb hátizsákkal, sporttáskával (méret max. 40x20x25 cm), ami elfér az ülés alatt, és akkor végig velünk maradhat a fedélzeten is. Azt is érdemes elolvasni, hogy mi lehet a kézipoggyász tartalma, így nem érhet minket meglepetés a repülőtéren.

Laudamotion feladott poggyász mérete

A feladott poggyász kétféle lehet: max. 10 kg vagy max. 20 kg.

A maximum 10 kg-os bőrönd feladása 10-17,5 euró/út, ha online tesszük a repülőjegyünkhöz. Ha a repülőtéren a feladáskor a check-in pultoknál akarjuk kifizetni, akkor 25 euróval kell számolni.

A maximum 20 kg-os bőrönd díja utanként 25 EUR egységesen, amely a kiemelt, forgalmasabb időszakokban – nyár, karácsony, húsvét – történő repülés esetén 35 euróra növekszik. A túlsúly díja 11 EUR kilogrammonként.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával! Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com