Főoldal Reptéri transzferek Mykonos repülőtér, reptéri transzfer

Mykonos repülőtér, reptéri transzfer

305
Mykonos

Bejutás a repülőtérről a sziget fővárosába (távolság Chora városától: 3 km)

Mykonos a nyári menetrendben a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről, illetve a Ryanair járataival Budapestről és Bécsből is.

Mykonos repülőtéri transzfer

Busz:
KTEL helyi busz:
Mykonos (repülőtér) – Chora, Fabrika buszállomás
Mykonos szigetének fővárosát szintén Mykonos-nak hívják, de a Chora név is használatos. A repülőtér előtti megállóból általában 30-60 percenként indulnak a buszok, de ez szezontól és napszaktól is függ, a nyári csúcsszezonban gyakrabban közlekednek. A nap folyamán a buszok indulási időpontjai a repülőgépek érkezéséhez igazodnak. A rövid távolság miatt a menetidő mindössze 15 perc a város központjában található Fabrika buszállomásig. A buszjegy megvásárolható a buszon, a jegy ára 1,60 EUR/út.

A Mykonos városban található Fabrika buszállomás a sziget közlekedési központja. Innen általában 30-60 percenként indulnak buszok a sziget más városaiba, üdülőhelyeire. Pl. Paraga, Platis Gialos, Ornos, Agios Ioannis, Paradise és a kikötő is könnyen elérhető. A buszjegyek ára egy útra 1,60 és 2,50 euró között alakul távolságtól függően. A buszállomáson szívesen segítenek a megfelelő járat kiválasztásában.

Taxi:
A szigeten alig több mint 30 taxi található. Az út a repülőtérről Mykonos városba kb. 15 euróba kerül, a menetidő 10 perc. A sziget távolabbi pontjai 5-10 euróval drágábban érhetők el. Ha nagyon sok csomaggal vagy este, éjszaka utazunk, akkor extra díjat számíthatnak fel. Taxióra a legtöbb taxiban nincs, így érdemes előre megállapodni a viteldíjban, különösen, hogyha a sziget távolabbi pontjára utazunk.

Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron utazni, akkor érdemes a Mykonos reptérről/re induló taxit a TaxiTender weboldalán előre megrendelni, ahol csak minősített sofőrök szerepelnek. A sofőr a repülőtéren belül fogja várni az utast, az ár minden költséget tartalmaz, és 24 órával az utazás előttig ingyenesen lemondható.

Autóbérlés:
A repülőtéren az összes nagyobb autókölcsönző jelen van. A legnagyobb nemzetközi autókölcsönző összehasonlító oldal az elérhető ajánlatokat az autókölcsönzők árai és az autók mérete szerint sorba rendezi, így könnyen áttekinthető formában lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot. Keresek egy jó ajánlatot!

Hasznos információk:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!
Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com