Főoldal Reptéri transzferek Palma de Mallorca repülőtér, reptéri transzfer

Palma de Mallorca repülőtér, reptéri transzfer

12458
Palma de Mallorca látnivalók

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a központtól: 8 km)

Palma de Mallorca a nyári időszakban a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről és Debrecenből, valamint a Ryanair járatával Pozsonyból és Bécsből. Az Eurowings pedig Bécsből repül közvetlenül Mallorcára.

Palma de Mallorca repülőtéri transzfer

Busz:
A repülőtér érkezési szintjéről az 1-es buszok reggel 6:00 és éjszaka 1:45 között indulnak a belváros felé (ellenkező irányban 5:15-2:00) 15-30 percenként, a menetidő kb. 20 perc, a jegy ára 5,00 EUR/út. A jegyek megvásárolhatók a buszon.

Útvonal: Palma de Mallorca (repülőtér) – Airport benzinkút – Gesa building – Av. Gabriel Alomar i Villalonga – Plaça d’Espanya – Av. Compte de Sallent – Passeig de Mallorca – Av. Argentina – Es Jonquet – Passeig Marítim – Port de Palma – Porto Pí – Dic de l’Oest

A Mallorca repülőteréhez közeli, szállodákkal teli hosszú tengerparti szakaszra, a Palma Beach-re a 21-es számú busz megy a repülőtérről. Általában 20-30 percenként indul, a menetidő kb. 20 perc (a tengerparti szállodasor több km hosszú), a jegy ára 5,00 EUR/út. A jegyek megvásárolhatók a buszon.

Taxi:
A taxik az érkezési szinten találhatók. A kilométer díjak a következők: 1,08 EUR/km, hétfő-péntek, 6:00-tól 21:00-ig; 1,24 EUR/km hétvégén, szünnapokon és minden nap 21:00-tól 6:00-ig. Erre még rájön néhány plusz költség, például a bőröndök szállításáért. A teljes költség kb. 30 EUR, a menetidő 20 perc a belvárosig vagy a Palma Beach-en található szállodákig. Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron utazni, akkor érdemes a mallorcai reptérről/re induló taxit a TaxiTender weboldalán előre megrendelni, ahol csak minősített sofőrök szerepelnek. A sofőr a repülőtéren belül fogja várni az utast, az ár minden költséget tartalmaz, és 24 órával az utazás előttig ingyenesen lemondható.

Autóbérlés:
A repülőtéren az összes nagyobb autókölcsönző jelen van. A legnagyobb nemzetközi autókölcsönző összehasonlító oldal az elérhető ajánlatokat az autókölcsönzők árai és az autók mérete szerint sorba rendezi, így könnyen áttekinthető formában lehet kiválasztani a számunkra legjobb ajánlatot. Keresek egy jó ajánlatot!

Hasznos cikkek:


EUB utasbiztosítás
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com