Főoldal Reptéri transzferek Róma repülőtér, reptéri transzfer

Róma repülőtér, reptéri transzfer

12185
Róma

Bejutás a repülőtérről

Rómába Budapestről és Bécsből a Wizz Air és a Ryanair, Pozsonyból a Ryanair repül közvetlen fapados járattal. A Wizz Air Fiumicino repülőterére, a Ryanair Fiumicino mellett Ciampino repülőterére is repül.

Róma repülőtéri transzfer

Róma-Fiumicino, Leonardo da Vinci repülőtér (távolság a központtól: 33 km)

Busz:
A Terravision buszaival juthatunk be Róma Termini állomására. A buszok 30-50 percenként indulnak, a menetidő kb. 60 perc. A jegy ára egy útra 7 EUR, oda-vissza útra 12 EUR és megvásárolható online:
Fiumicino Airport Transfer

Buszjegy a repülőtérről a városba

A Sit Bus buszaival is bejuthatunk Róma Termini állomására. A buszok 30-50 percenként indulnak, a menetidő kb. 60 perc. A jegy ára egy útra 6,50 EUR, a retúrjegy 13 EUR és megvásárolható a buszon is.

Vonat:
A Leonardo Express járataival Róma Termini vasútállomására juthatunk be, ahonnan metróval is utazhatunk tovább. A vonatok 15 percenként indulnak 6:23 és 23:23 (ellenkező irányban 5:35-22:35) között. Az egy útra szóló jegyek ára 14 EUR, a menetidő 32 perc. A 4 éven aluli gyermekek ingyen utazhatnak. A 4 és 12 év közötti gyermekek szintén ingyen utazhatnak, annyi kikötéssel, hogy minden ilyen korú gyerekre jutnia kell egy fizető felnőtt utasnak. A jegyek megvásárolhatók a reptéri vasútállomáson, a TABAC-ban.

A Regional FL1 Trains járatai reggel 5:57 és este 23:27 között 15-30 percenként közlekednek. A Róma Ostiense állomáson, illetve a Tiburtina állomáson metróra szállhatunk át. A jegy ára egy útra 8 EUR, a menetidő 48 perc. A 12 éven aluli gyermekek szülői kíséret mellett ingyen utazhatnak. Jegyek szintén a TABAC-ban vásárolhatók.

Taxi:
Az érkezési szint elől induló taxik közül a taxiórával rendelkező fehér színűeket javasolt igénybe venni. Róma központjába az út költsége kb. 50-55 EUR. A menetidő 40-45 perc. Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron utazni, akkor érdemes a római reptérről/re induló taxit a TaxiTender weboldalán előre megrendelni, ahol csak minősített sofőrök szerepelnek. A sofőr a repülőtéren belül fogja várni az utast, az ár minden költséget tartalmaz, és 24 órával az utazás előttig ingyenesen lemondható.

Róma Ciampino repülőtér (távolság a központtól 15 km)

Busz:
A Terravision buszai a repülőtérről 20-40 percenként indulnak reggel 8:15 és 0:15 (ellenkező irányban 4:30-21:20) között Róma Termini vasútállomására. A menetidő 40 perc. A jegyek ára oda-vissza útra 11 EUR, egy útra 6 EUR, a 4 éves kor alatti gyerekeknek ingyenes. A jegyek megvásárolhatók online:
Ciampino Airport Transfer

Buszjegy a repülőtérről a városba

Taxi:
Az út 30-35 EUR, a menetidő kb. 35-40 perc, itt is javasolt a taxiórával rendelkező fehér színű taxikat választani.

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!
Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com