Főoldal Balaton Sajkodi strand, hasznos infomációk

Sajkodi strand, hasznos infomációk

126
Sajkodi strand

Sokak szerint a Balaton egyik legjobb strandja a Sajkodi strand, eldugott kis rejtekhely az erdőkkel teli Csúcs-hegy tövében, távol a tömegektől, a nyaralók által felkapott helyektől.

Árnyékos és napos részek is vannak a Sajkodi strandon, és bár a víz viszonylag gyorsan mélyül, a lépcsőknél még nagyon alacsony a vízszint, így ott a kisgyerekek is nyugodtan fürödhetnek. Zárás után még pár óráig nyitva van a terület, így az esti órákban lehet itt sétálni, üldögélni egy kicsit a parton, naplemente idején vagy csak úgy, gyönyörködni a Balaton látványában.

A strand partja a nádassal

Sajkodi strand szolgáltatásai

A keskeny kis füves területen lévő nyugalmas, csendes strandon pici játszótér, vízibicikli- SUP- és kajakkölcsönző van, bérelhetünk napozóágyat, más extra szolgáltatás és hangos program viszont nincs, itt a látványé és a nyugis pihenésé a főszerep. A stranddal szemben találunk két strandbüfét és mosdót, öltözőt is.

Sajkodi strand megközelítése

A főúton Balatonfüred felől érkezve, a Tihany központjába vezető elágazás után nem sokkal lesz egy bekötőút, azon kell haladni kb. 1,5 km hosszan egészen a strandig. Kisebb tábla is jelzi, hogy hol kell lekanyarodni a 71-es főútról.

A Sajkodi strandot jelző tábla

Maga az út elég rossz minőségű és több helyen egy sávra szűkül, így figyelni kell a szembejövő forgalomra is. Autóval egészen a strand bejárata előtti árnyékos parkolóig lehet eljutni. Innen Sajkod túraútvonalait is bejárhatjuk. A díjakról, fizetési időszakokról részletesen is írtunk: Tihany parkolási lehetőségek

Az egyik büfé a sajkodi strand mellett
Az egyik büfé a sajkodi strand mellett
A strand árnyékos parkolója
A strand árnyékos parkolója
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával! Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com