Főoldal Hasznos tanácsok Utasbiztosítás online – a gondtalan utazásért!

Utasbiztosítás online – a gondtalan utazásért!

2101
Utasbiztosítás 10% kedvezménnyel

Az utazáshoz mindenképpen érdemes utasbiztosítást is kötni. Olvasóink 10% kedvezményt tudnak igénybe venni, ha az alábbi képre kattintanak vagy ha kuponkódunkat beírják a biztosítás megkötésekor a 2. oldal alján, a biztositas.hu weboldalán. Kuponkód: NETK-5555

Online utasbiztosítás a nyaraláshoz

Miért érdemes utasbiztosítást kötni?

A költsége elenyésző például egy nyaralás költségeihez képest, viszont hatalmas segítség lehet, ha valami történik az út során. Egy egyhetes európai nyaralás esetén a biztosítás díja mindössze kb. 4.000-8.000 forint egy főre, viszont cserébe tízmilliós nagyságrendű fedezetet nyújt a különböző káresemények bekövetkezése esetén. A többmilliós fedezetre szükség is van, ugyanis egy külföldi kórházi számla hasonló nagyságrendű is lehet, amit nekünk kell kifizetni, ha nincs biztosításunk.

Ráadásul az utasbiztosítás nemcsak baleset vagy betegség esetére nyújt biztosítást, hanem további szolgáltatásokat is tartalmazhat. Például:

  • asszisztencia szolgáltatás (telefonos segítségnyújtás 0-24 órában)
  • élet-, baleset- és betegségbiztosítás
  • poggyászbiztosítás, telefon, tablet, laptop, fényképező
  • jogvédelmi, ügyvédi szolgáltatás
  • tolmács szolgáltatás
  • autó asszisztencia szolgáltatás (lerobbanás, baleset esetén)
  • útlemondási biztosítás

Partnerünk a biztositas.hu összegyűjti a legtöbb biztosító ajánlatát és jól összehasonlítható formában kilistázza (árakkal és biztosítási összegekkel), így könnyen és gyorsan ki lehet választani a céljainknak leginkább megfelelő biztosítást. Mindenképpen olvassuk át az ajánlatokban szereplő részleteket, azaz, hogy milyen és mekkora káreseményre nyújt fedezetet az adott biztosítás.

Összehasonlítható utasbiztosítási ajánlatok

Hogyan köthetem meg az utasbiztosítást?

A biztosítást interneten keresztül, akár közvetlenül az utazás megkezdése előtt is megköthetjük. Az egész folyamat néhány percet vesz csak igénybe. Bankkártyával érdemes kifizetni, mert így perceken belül meg is kapjuk a biztosítási kötvényünket e-mailben, amelyet ki is nyomtathatunk. Továbbá sms-ben is megkapjuk a kötvényünk számát és egy telefonszámot, amin napi 24 órában segítséget kérhetünk, ha szükség lenne rá.

Ha nem most utazol, akkor jegyezd fel magadnak a NETK-5555 kuponkódunkat vagy tedd el magadnak későbbre ezt a linket a kedvencek közé, így amikor utazás előtt szükséged lesz a biztosításra, elég lesz erre a linkre kattintani, és már indulhat is a gyors biztosításkötés, ráadásul 10% kedvezménnyel.

Gondtalan pihenést, utazást kívánunk mindenkinek!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Repülőjegyet keres? Partnerünk a fapados (Wizz Air, Ryanair, easyJet stb.) és a hagyományos légitársaságok árai között keres, majd összehasonlítja és táblázatban mutatja meg az elérhető repülőjegyeket. Így könnyen összehasonlíthatók az árak, ráadásul rengeteg időt spórol a keresésben. Próbálja ki!