Főoldal Fapados légitársaságok Vueling

Vueling

5716
Vueling

A Vueling története

A spanyol Vueling 2004-ben jött létre, azaz az egyik legújabb fapados légitársaság. 2006-ban bevezették a társaság papírjait a spanyol tőzsdére, ennek eredményeként jelentős tőke került a légitársaságba, amely a további növekedési tervek megvalósítását szolgálta. A következő jelentős lépést a Clickair Vueling fapados légitársasággal történő egyesülés jelentette, amelyre 2009-ben került sor. A Clickair név sokaknak ismerős lehet, ugyanis 2007 júniusától repült rendszeresen Barcelonából Budapestre, és a járat a két fapados egyesülése után is tovább közlekedett. A Vueling Barcelona mellett további 5 spanyol városban alakított ki bázist, amelyekről több mint 40 városba repül rendszeresen. A társaság 2008-ban 5,8 millió utast szállított, 2009 végére pedig az utasok száma elérte a 8,2 millió főt.

Budapestről elérhető városok:

Menetrendi információkért kattintson ide.

Bécsből elérhető városok:

Menetrendi információkért kattintson ide.

A Vueling flottája:

  • Airbus A320, 180 személyes
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Spóroljon több ezer forintot utazásai alatt Revolut kártyával! Ráadásul, ha most regisztrál, akkor 5.000 forintot kap ajándékba. Részletek->>

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le.Próbálja ki!

Booking.com